Hol rendelhetek ?

Megrendelésével tetszés szerint fordulhat budapesti kereskedelmi képviseletünkhöz, vagy közvetlenül a Pannon Produkt Kft gyárából is rendelhet.

Hogyan rendelhetek ?

A rendelés nagyon egyszerű, kattintson a következő E-mail címre: info@pannonprodukt.hu

Rendelését 48 órán belül nyilvántartásunkba felvesszük, és írásban igazoljuk vissza Önnek.

Mikor fizetek és mennyit ?

A fizetés két ütemben történik. Az első ütem a megrendelés végösszegének 50 %-a, melyet számla ellenében előlegként kell fizetnie. A befizetés megkönnyítése érdekében kérésére szívesen küldünk befizetési csekket postai úton.

Megrendelését attól a naptól tekintjük érvényesnek, amikor számlánkra érkezett vagy pénztárunkba befizetésre került az előlegszámlán szereplő összeg. A maradék összeget az áru átvételekor, Áfás számla ellenében kell megfizetnie.

Mennyit kell várnom az áru elkészítéséig ?

A szállítási határidő átlagosan 3 – 6 hét. A várható szállítási határidőt a rendelésigazoláson minden esetben feltüntetjük.

Hogyan jut el az elkészült termék hozzám ?

Megrendelése bruttó végösszegének 6 %-a, de minimum 5 000,- Ft ellenében Magyarországon bárhová „kerthez szállítjuk” elkészült bútorait. A kiszállítás végleges időpontját ebben az esetben legalább 2 munkanappal előbb jelezzük Ön felé.

Amennyiben saját fuvareszközzel, ill. az Ön által küldött fuvarozóval kívánja áruját elszállítani, úgy az áru elkészülését követően 10 munkanapon belül, előzetes egyeztetést követően, hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között Lenti telephelyünkön azt átveheti. Ebben az esetben az esetleges szállítási sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben áruja elszállításáról nem gondoskodott, úgy a 10. munkanapot követő minden megkezdett nap után 1 000,- Ft tárolási költséget számítunk fel raklaponként.

Amennyiben háromszor rendel termékeinkből, a negyedik rendelésének „kerthez szállítását” díjtalanul magunkra vállaljuk.

ÁLTALÁNOS SZERZĹŐDÉSI FELTÉTELEK