Cégünk klasszikus kerti bútorokat gyárt és szállít, melyek a legmagasabb, modern minőségi és esztétikai igényeknek megfelelnek.

Szállítási programunk jelentős részét az évek óta sikeres Windsor sorozat teszi ki. Ezen összecsukható bútorok váza horganyzott és porszórt acélból, lécezésük gőzölt akácfából vagy lazúrozott bükkfából készül. Kisugárzásuk az igaz értékeké: időtlen és elegáns.

A Capri sorozat szintén összecsukható tagjait a kobaltkék, türkiz, világoskék, citromsárga és bíborvörös színű lazúros bükkfalécek filigránná, fiatallá, élettel telivé varázsolják. Szintén nagyon kedvelt termékeink közé tartoznak.

Cégünk önmaga tervez kerti bútorokat külső és belső használatra. Vevőink igényeinek megfelelően tervezünk egyedi kerti bútorokat kertbe, loggiába, parkba, télikertbe, teraszra irodába vagy lakásba egyaránt. Az általunk felhasznált alapanyagok minden területen alkalmazhatók, a design változatos és sokoldalú. Specialisták vagyunk egyedi kerti- és parkbútorok kivitelezésében, megépítésében.

Kizárólag nem–trópusi fafajokat használunk alapanyagként. Környezetvédelmi okokból elutasítjuk a trópusi fa felhasználását, és csak újratermelődő, hazai fát építünk be termékeinkbe. Szívesen és innovatívan használjuk az akácot, a bükköt, a tölgyet önmagában, vagy környezetkímélő festékekkel kezelt acéllal kombinálva.

Cégünk az akácfa feldolgozásának specialistája. Évek óta dolgozunk sikeresen akácfával, ezzel a magas értékű hazai fával, melynek felmérhetetlen értékét a köztudat oly kevéssé ismeri. Az akácfa megmunkálása a legmagasabb szakmai tudást igényli, de tartósságával, szépségével sokszorosan meghálálja szakembereink fáradozását.

Kerti bútoraink kiegészítéséhez további kerti kellékeket, ápolóolajokat, praktikus karbantartó - szettet valamint napernyőket, napernyőtartókat, kerti lámpákat, virágtartókat, indafuttató rácsokat és méretre szabott ülőpárnákat is szállítunk.

Felkínáljuk többéves tapasztalatunkat egy speciális vevőszolgálat keretében, az akácfa, bükkfa, tölgyfa és acél alkatrészek karbantartását illetően. Szívesen elvállaljuk az általunk szállított bútorok rendszeres karbantartását, felújítását.

Pontos használati és kezelési útmutatót szállítunk minden egyes termékünkhöz. Valamennyi termékünk rendelkezik KERMI minősítéssel, ami bútoraink kifogástalanságát és hitelességét garantálja. Nagyon szívesen rendelkezésére állunk telefonon, faxon vagy e-mailen további kérdéseinek tisztázása érdekében.

Termékeinket a kis- és nagykereskedelem részére, fogyasztóknak és viszonteladóknak egyaránt kínáljuk.